De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

8x Bijzondere keukens voor jouw inspiratie

We kennen ze wel: de hoogglans witte keukens, de keukens met houten panelen deuren, de mat witte keuken of de keuken met een betonnen blad maar wat als je nou eens iets heel anders wilt? Een bijzondere keuken die bijna niemand heeft of aandurft? Dan zoek je naar inspiratie voor bijzondere keukens zoals deze prachtige 8 voorbeelden met ieder iets unieks.

8x inspiratie voor bijzondere keukens

Van kleuren, materialen, indelingen tot de aankleding van de keuken: het maakt het allemaal even uniek en speciaal. Je hoeft dus geen nieuwe keuken te kopen om een bijzondere keuken te creëren. Kijk maar eens mee naar deze volgende keukens.

Bron:

Een opvallende keuken dankzij het blauw van de onderkastjes maar ook dankzij het tegelwerk en de lange plank aan de muur. Dan hebben we het nog niet over de planken vloer uiteraard. Deze keuken doet erg Scandinavisch aan maar is ook zeer modern.

Bron: standaard.be

Echt op zoek naar iets anders? Dan is deze houten keuken misschien iets voor jou. Deze keuken kan zelf gemaakt worden, is strak en eenvoudig maar ook erg opvallend dankzij de groene kleur.

Bron: 50kvadrat

In eerste instantie denk je dat dit een nieuwe keuken is totdat je eens goed kijkt. Het is een oude retro keuken die helemaal opgeschuurd is. Wat een super uitstraling heeft deze keuken gekregen. Een goedkope oplossing met een mooie uitkomst!

Bron: blanaid

Stoer, industrieel en geïmproviseerd. Een keuken met allerlei kastjes en bladen aan elkaar gemaakt maar gedecoreerd met veel speciale decoraties in een industriële stijl.

Bron: pinterest

Deze keuken is absoluut niet geïmproviseerd maar juist goed doordacht. Alles is strak afgewerkt, een prachtige combinatie van beton met hout en koper en dat allemaal in een zeer minimalistisch jasje.

Bron: pinterest

Een oude keuken een nieuwe look geven? Dat kan ook erg speciaal uitpakken. Deze keuken heeft een nieuwe kleur gekregen, een nieuw blad en de oude vloer is behouden. Een mix van oud en nieuw.

Bron: pinterest

Tenslotte zien we deze mooie keuken in een kleine ruimte. Wat direct opvalt zijn de planken aan de muur die boordevol servies staan. Lekker druk maar ook erg sfeervol.

Eerder door jou bekeken producten

Home24 Afbeelding Einhorn II, Reinders
59,99 Home24 Afbeelding Einhorn II, Reinders home24 Bekijk Shop
Home24 Afbeelding Star Wars 30th Anniversary, Reinders
54,99 Home24 Afbeelding Star Wars 30th Anniversary, Reinders home24 Bekijk Shop
Home24 Lage kast Ruedesheim, Pelipal
89,99 Home24 Lage kast Ruedesheim, Pelipal home24 Bekijk Shop
Home24 Afbeelding Star Wars VII, Reinders
42,99 Home24 Afbeelding Star Wars VII, Reinders home24 Bekijk Shop
Home24 Afbeelding James Bond, Reinders
54,99 Home24 Afbeelding James Bond, Reinders home24 Bekijk Shop

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?