De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Keuken in Nordic stijl

De nordic stijl kan ook wel vergeleken worden met een Scandinavische stijl. Het komt immers uit dezelfde regio en heeft nagenoeg dezelfde stijl kenmerken. Het draait allemaal om wit en licht, natuurlijk en zachte kleuren. Deze keuken in nordic stijl is helemaal ingericht in deze mooie Scandinavische stijl die wij in Nederland vaak zo mooi vinden. Laat je dus inspireren door de openheid, het natuurlijke, het eenvoudige en het zachte van deze keuken inrichting.

Inspiratie: Keuken in Nordic stijl

Rust en eenvoud straalt deze keuken in nordic stijl uit. Het is een keuken die thuis is voor een gezin van vijf. Hierdoor was er veel behoefte aan opbergruimte en ruimte om te kunnen koken en eten. Het kookeiland heeft een indrukwekkende lengte van vier meter. Door deze lengte was er ook behoefte aan een materiaal dat extra lang was als blad van het kookeiland. Het bedrijf Dinesen die normaal gesproken zorgen voor de mooiste planken vloeren van meters lang, hebben hier gezorgd voor het blad van het kookeiland. Een blad van vier meter zonder naden!

keuken-in-nordic-stijl-02keuken-in-nordic-stijl-03keuken-in-nordic-stijl-04keuken-in-nordic-stijl-05

Wist je dat de keuken zelf van Ikea is? Door te kiezen voor zo’n bijzonder blad krijgt een Ikea keuken direct een andere uitstraling! Overigens is het blad van de keuken tegen de wand niet gemaakt van hout maar van marmer. Hierin kan dus ook gevarieerd worden. Je hoeft niet altijd voor één materiaal te kiezen maar meerdere materialen kunnen ook prettig zijn.

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?