De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Een landelijke keuken uit Engeland

Als je wel eens vaker naar Engelse programma’s op tv kijkt dan zie je dat veel Engelsen een liefhebber zijn van het platteland. Het is daar dan ook ontzettend mooi! Landelijke interieurs zien er in Engeland vaak niet iets anders uit dan zoals wij ze gewend zijn. Een landelijke keuken bijvoorbeeld is vaak veel kleurrijker dan een landelijke keuken in Nederland. Deze prachtige keuken daarentegen past wel helemaal bij onze stijl en vandaar dat we deze mooie ruimte met jullie delen. Een landelijke keuken vanaf het platteland in Engeland.

Inspiratie: Een landelijke keuken uit Engeland

Dit prachtige huis is van Sara, Rory en Orla. Het huis is gelegen in het schattige dorpje Yorkshire. Sara is een liefhebber van het eenvoudige leven en dat is goed terug te zien in het interieur. De wanden zijn bijvoorbeeld allemaal wit en je ziet niet heel veel spullen rond staan. Een kalm, eenvoudig en vooral heel warm landelijk interieur. We kijken vandaag naar de landelijke keuken maar ook naar de rest van het huis.

landelijke-keuken-01

landelijke-keuken-02

landelijke-keuken-03

landelijke-keuken-04

Een eenvoudige maar zeer sfeervolle keuken dankzij het vele hout dat we zien zoals de planken vloer, de houten kastjes en de houten meubels. Maar ook het antieke fornuis is een echte eye catcher in dit interieur. Een heerlijke keuken om te koken, te bakken en te verblijven.

Gelukkig hebben we ook een aantal mooie foto’s van de rest van het huis..

landelijke-keuken-05

landelijke-keuken-06

landelijke-keuken-07

landelijke-keuken-08

landelijke-keuken-09

landelijke-keuken-10

landelijke-keuken-11

Bron: Fotografie Kristy Noble, Styling Hannah Bullivant

Overal zijn de natuurlijke materialen en neutrale kleuren terug te vinden. Zelfs in de kinderkamer is er gekozen voor deze sfeervolle combinatie. Een typisch Engels interieur met heel veel stijl en klasse!

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?