De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Roze romantische keuken

De keuken is vaak een ruimte in huis wat neutraal en eenvoudig wordt ingericht. Er wordt vooral gelet op hoe praktisch de keuken is. Ook is de stijl van de keukenkasten en apparatuur erg bepalend voor de uitstraling. Vaak blijft het daarbij, zet er een eethoek naast en de keuken is klaar voor gebruik. Maar wil je echt een statement maken, kies er dan voor om lekker uit te pakken met kleuren en prints, zoals in deze roze keuken van Yasmina is gedaan.

Pink crush

Wat in deze keuken echt naar voren springt is het gebruik van kleur. En niet zomaar een kleur, een echte knalkleur, namelijk roze. En door de roze wand valt het mooie bonte servies op de witte wandplanken echt op. Het aanrechtblad en de keukenkasten zijn strak en modern, zo blijft het geheel toch rustig. Alles wat hier staat is met zorg uitgekozen, het sluit perfect op elkaar aan. Wat dacht je van de roze Smeg waterkoker, die springt er toch echt wel uit!

Een romantische touch

Door lieve prints te gebruiken, kaarsjes en bloemen in de keuken neer te zetten zorg je voor een romantische sfeer. Laat de bloemen bijvoorbeeld terugkomen in verschillende kleine vaasjes in plaats van enkel een grote vaas op tafel. Dan heb je op meerdere plekken leuke styling hoekjes gemaakt. Zet er een paar kaasjes bij en het romantische diner kan beginnen.

Aan de muur

Vaak staat het servies achter gesloten deuren en wanneer je niet zo’n heel bijzonder servies hebt is dat helemaal niet erg. Maar hele mooie borden of grappige theekopjes mogen best gezien worden. Heb je ruimte voor een plank in de keuken, zet daar dan je mooiste spulletjes neer. Zo kun je er ook nog eens makkelijk bij. En die gechipte borden waar je nog geen afstand van kan doen, die laat je gewoon lekker achterin de kast staan.

Geïnspireerd door deze roze look? Volg bella_minaa op instagram voor nog meer roze wooninspiratie! En wil je nou ook een échte droomkeuken, vraag dan een gratis keuken ontwerp aan van de keukencoach!

Eerder door jou bekeken producten

Bellagio Avolo hoek loungeset 3-delig rechts – Laagste prijsgarantie!
2495,- Bellagio Avolo hoek loungeset 3-delig rechts – Laagste prijsgarantie! Bellagio tuinmeubelen Bekijk Shop
Balkonset Pooly (3-delige set), Jardi
379,99 Balkonset Pooly (3-delige set), Jardi Bekijk Shop
Canvas Luchtballon – beige – 50×70 cm – Leen Bakker
9,- 9,99 Canvas Luchtballon – beige – 50×70 cm – Leen Bakker Leen Bakker Bekijk Shop
HEMA Elektrische Wandklok 30 Cm (argent)
12,5 12,50 HEMA Elektrische Wandklok 30 Cm (argent) HEMA Bekijk Shop
Kast Malaga – wit – 55x45x35 cm – Leen Bakker
40,- 79,99 Kast Malaga – wit – 55x45x35 cm – Leen Bakker Leen Bakker Bekijk Shop

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?