De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

6 Stijlvolle ideëen voor een bar in de keuken

Een bar in de keuken is niet alleen heel erg mooi en gezellig, het is ook nog eens ontzettend handig. Een bar kan namelijk gebruikt worden om even een kopje koffie aan te drinken, bij te kletsen met gezinsleden, te kletsen met gasten terwijl je aan het koken bent, huiswerk te maken, te werken, te ontbijten, te lunchen of aan te dineren. Kortom, een super functionele oplossing voor iedere keuken!

Een bar is ideaal als verlengstuk van een eiland in de keuken, maar ook perfect als losstaand object in een keuken. Laten we gauw kijken naar de volgende zes voorbeelden van een stijlvolle bar in de keuken.

6x Stijlvolle bar in de keuken

Ten eerste kijken we naar een aantal bar ideëen die aan een kookeiland of spoeleiland bevestigd zijn. Dit zijn vaak verlengde stukken of elementen die bij het ontwerp van het kookeiland passen.

Bar-in-de-keuken-1

Bron: inside out

Het kan natuurlijk ook een lagere tafel zijn in plaats van een bar. Hierdoor kunnen kinderen ook aan de tafel zitten.

Bar-in-de-keuken-2

Bron: inside out
Bar-in-de-keuken-3
Bron: inside out

Heeft jouw keuken geen kookeiland of spoeleiland? Denk dan eens na over een vrijstaande bar/tafel op deze hoogte.Bar-in-de-keuken-4

Bron: domino

Naast het ontwerp van de bar in de keuken, zijn ook de barkrukken een onderdeel in de keuken dat niet vergeten mag worden. Bar-in-de-keuken-5

Bron: eenigwonen
Bar-in-de-keuken-6
Bron: eenigwonen

Leuke barkrukken voor aan een bar in de keuken

[products ids=”24219,87623,41191,41190″]

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?