De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

shop the look: industriële keuken

In een industriële keuken worden materialen die veel mensen proberen te verbergen, juist getoond! Dit zorgt voor een ruwe, onafgemaakte uitstraling met een stoer gevoel. Toch mogen we niet te simpel over deze industriële look denken, want met alleen een grove muurafwerking ben je er nog niet. Het draait allemaal om de juiste meubels en materialen. Kenmerkende materialen in een industriële keuken zijn steen, beton, oud hout, beton en staal.

Om een echte stoere look in de keuken te creëren kies je voor zwart als basiskleur. Denk bijvoorbeeld aan zwarte keukenkasten, een zwart granieten aanrechtblad of misschien wel een kleine zwarte muur. Kies voor terugkomende industriële elementen zoals oude fabriekslampen, massief houten balken, roestvrijstalen keukengreepjes of kranen, grove bakstenen en ouderwetse katrollen. Zorg dat je een balans vindt tussen deze kenmerkende elementen en persoonlijke voorkeuren, daarmee voorkom je dat de industriële look de overhand neemt. Dit zelfde geldt voor de meubels. Een aantal industriële meubelstukken zoals een eetkamertafel, kruk en hanglamp zijn meer dan voldoende. Combineer het met wat meer basic meubels zodat er een mooie balans ontstaat.

Om je een handje op weg te helpen bij de selectie van de juiste meubels, hebben we een aantal onmisbare producten voor je geselecteerd!

industriele_keuken-shop_the_look

Bron: Bodilson.com

Shop the look:

[products ids=”34153,59783,63006,43086,44076,86272,68067,65972,64572,41032,40728,68487″]

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?