9x verlichting inspiratie voor de donkere dagen!

Nu het buiten zo donker en koud is, is het natuurlijk extra fijn om het knus en gezellig te maken binnenshuis. Het toevoegen van verlichting kan zoveel bijdragen aan het creëren van een prettige sfeer in huis. Hieronder laten verschillende Instagrammers op hun eigen stijlvolle manier zien hoe zij het licht hebben gezien.

Door gebruik te maken van de Philips Hue geven zij de perfecte verlichting aan iedere situatie. De Philips Hue heeft zeer veel verscheidene opties. Zo kun je afwisselen tussen toepasselijke sfeerverlichting en vrolijke kleuren. Daarnaast zijn alle lampen ook nog eens gemakkelijk op afstand te besturen door middel van de app. Kijk mee naar hoe de Hue haar plekje heeft gevonden in deze interieurs!

Roze wolk

Met dit roze licht creëer je een frisse en romantische sfeer. De roze accessoires in deze keuken sluiten geweldig aan op het roze licht. Prachtig bij zo’n open keuken als deze!

Groen moet je doen

De Philips Hue verzorgt exact de juiste hoeveelheid licht in dit organische leeshoekje. Het zachte licht zorgt voor de ideale omgeving om heerlijk te genieten van een goed boek.

Kleurrijk

Ben jij ook zo dol op kleur in huis? De Hue is in te stellen in alle kleuren van de regenboog, het is maar net welke kleur bij jouw mood past! Het groene licht maakt dit kleurrijke interieur nog persoonlijker.

Knus & warm

Dit knusse hoekje in de woonkamer oogt nog gezelliger dankzij de kerstlampjes en schemerverlichting. Ideaal om tijdens deze donkere dagen voor nóg meer sfeer te zorgen.

Wit licht

Met de White Ambiance set kun je afwisselen tussen verschillende tinten wit licht. Helder wit om bijvoorbeeld bij te werken en een meer gele tint voor in de avonden! In deze foto van @lauraverschuur kun je duidelijk het effect zien van de verscheidenheid.

Helder

Het witte licht kan zelfs zo fel worden ingesteld dat je er prachtige foto’s bij kan maken, ook binnenshuis als het buiten al donker is. Een ideale oplossing tijdens deze winterse avonden!

Leermoment

Het licht van de Hue ondersteunt tijdens het werken en zorgt voor optimale concentratie! Verschillende kleuren licht zorgen dat je creatief blijft door de dag heen.

Kerstsfeer

De Hue is precies zo in te stellen dat, in combinatie met de lampjes in de kerstboom, de hele ruimte sfeervol wordt verlicht.

Eindeloos

Iedere lamp, ongeacht de vorm en grootte, is te combineren met deze geweldige verlichting!

De Philips Hue

De Philips Hue geeft je eindeloze mogelijkheden! Ervaar licht op een nieuwe manier door te variëren met contrast, kleur en wit licht. En dat alles vanaf je smartphone! Ontdek hier alles over de Philips Hue

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *