De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Happy bathing! De badkamer inrichten met felle kleuren

De meeste badkamers zijn tegenwoordig vrij neutraal van kleur. Er wordt veel wit, grijs en zwart gebruikt als basis kleur van de badkamer maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om eens met felle kleuren te werk te gaan. Een badkamer inrichten met felle kleuren maakt dat het er juist heel vrolijk is en zeker voor kinderen veel leuker dan een neutrale badkamer.

Felle kleuren kunnen terug komen in verschillende elementen in je badkamer. Bijvoorbeeld in je kastjes. Een iets voorzichtigere keuze dan gekleurde wanden maar zeker niet minder leuk en vrolijk.

Kies een vrolijke kleur voor je de wanden van je badkamer en probeer deze kleur op een zachte manier te laten terugkomen in je accessoires zoals dit voorbeeld:

felle kleuren badkamer

Bron: Ariqhome

Een subtielere manier van het toevoegen van felle kleuren in je badkamer is het schilderen van tekeningen of het toevoegen van prints op je wanden van de badkamer. Deze wanddecoratie is vrolijk, subtiel en kleurrijk. Daarnaast kun je het zo weghalen als je het zat bent.

felle kleuren badkamer

Bron: dekrisdesign

Tegels zijn verkrijgbaar in alle soorten, maten en vooral in allerlei kleuren. Deze prachtige patroon tegels geven een heel bijzonder effect aan de badkamer. Door alleen al 1 muur te betegelen met iets unieks, krijgt de gehele badkamer een andere sfeer.

badkamer inrichten blauwe tegels

Bron: Designsponge

felle kleuren badkamer

Bron: Kikislist

Ook behang kan heel goed werken in een badkamer. Zeker als je een goed ventilatie systeem hebt dan kan het helemaal geen kwaad om een leuk kleurrijk behangetje te gebruiken.

badkamer inrichten felle kleuren

Bron: Lapinblu

badkamer inrichte nfelle kleuren

Bron: Haybert

badkamer-kleurrijk-inrichten-onbekend

Bron: Onbekend

badkamer inrichten felle kleuren eclectisch

Bron: Worldstores

felle kleuren badkamer groen

Bron: Co-lookbook

Zou jij het aandurven om je badkamer in te richten met felle kleuren? Laat het ons weten in een reactie.

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?