De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

11x Luxueuze badkamers waar wij verliefd op zijn

Tijdens de winter is het heerlijk om lekker te kunnen ontspannen in je eigen warme badkamer. Dit kan in een lekker warm bad, onder een heerlijke warme douche of van een heerlijke gezichtsverzorging voor de spiegel. Luxueuze badkamers zijn niet voor iedereen weggelegd maar gelukkig kunnen ze wel in elke badkamer gerealiseerd worden. Je hoeft geen grote ruimte te hebben om de badkamer luxueus te maken, ook kleine badkamers zijn perfect om meer luxe in aan te brengen.

MakeOver’s badkamer favorieten

Wat zijn de laatste trends op het gebied van badkamers? De badkamer experts van MakeOver hebben ze gespot en zetten ze voor je op een rijtje.

  • Mat zwart sanitair! Donkere kranen, douchecabine’s en andere details in je badkamer met een mat zwarte afwerking. Deze trend komt oorspronkelijk uit de keuken is nu ook in de badkamer te vinden.

  • Een douchecabine is al lang niet meer een bak waarin je gaat staan. Tegenwoordig kun je de mooiste douchecabines uitzoeken en zó samenstellen dat hij precies in je badkamer interieur past

  • Spiegeltje, spiegeltje aan de wand… Wie is de mooiste van ‘t land? Behalve dat een spiegel je helpt bij het goed uitvoeren van je uiterlijke onderhoud is het ook een manier om je badkamer een extra design impuls te geven. Wij vinden de ronde spiegels met verlichting helemaal top!

Een grote of kleine badkamer? Een luxueuze badkamer!

Een badkamer is een ruimte waar jij je prettig moet voelen, waar de temperatuur aangenaam mag zijn, waar je graag bent en waar je helemaal tot rust komt na een drukke dag. Je kunt het zien als je eigen persoonlijke kleine spa in huis. Een ruimte waar je heen gaat om even te ontspannen. Natuurlijk gebeurd dit niet elke dag en ben je er ook vaak wanneer je haast hebt en gewoon de dagelijkse dingen moet doen. Maar, wanneer je wel tijd hebt, is de badkamer dé ruimte in huis waar je even tot rust kan komen.

De volgende elf voorbeelden van luxueuze badkamers geven heel mooi weer hoe een luxueuze badkamer eruit kan zien, welke elementen je ervoor nodig hebt, welke materialen luxe uitstralen en hoe je ook een kleine badkamer kunt omtoveren tot een luxe ruimte.

Luxueuze-badkamers-1

Bron: planete-deco

– Veel ruimte voor een spiegel en wasbakken waar je goed zicht en licht hebt.

– Een mooie bamboe ladder voor drogende handdoeken.
Luxueuze-badkamers-2

Bron: dreambookdesign

– Een vrijstaand bad. Ook in een kleine badkamer kan dit gerealiseerd worden.

– Een houten vloer die bestand is tegen vocht.

[Tweet “Wat heb je nodig om een luxueuze badkamer te creëren? Wij geven tips en voorbeelden!”]

Luxueuze-badkamers-3

Bron: kleinebadkamers

– Een doorkijk naar de slaapkamer.

– Een kleine gashaard.

Luxueuze-badkamers-4

Bron: homedit

– Donkere en glimmende materialen die veel luxe uitstralen.

Luxueuze-badkamers-5

Bron: bloodandchampagne

– Een opvallend en uitzonderlijk element in de badkamer: een gewei!

Luxueuze-badkamers-6

Bron: thedesignchaser

– Minimalistische accessoires voor in de badkamer.
Luxueuze-badkamers-7

Bron: aprilandmay

– Mooie grote en hoge spiegels voor bij de wasbak.

Luxueuze-badkamers-8

Bron: abduzeedo

– Veel daglicht in de badkamer is ook een luxe!

Luxueuze-badkamers-9

Bron: ilovemyinterior

– Klein maar fijn! Strakke en moderne materialen met veel glas.
Luxueuze-badkamers-10

Bron: Galina Lavrishcheva

– Een tegel in de vorm van een houten plank. Nieuw, bijzonder en warm!

Luxueuze-badkamers-11

Bron: vanwanrooijtiel

– Tenslotte: een TV bij het bad!

MakeOver’s Badkamer Shoptips

Bij MakeOver beoordelen we onze shoptips niet alleen op de looks. We adviseren alleen bedrijven die betrouwbaar zijn met goede garanties. Voor de badkamer hebben wij 3 shoptips op een rijtje gezet.

  • Begin bij de basis. Het is goed om te kijken naar complete badkamers om zo inspiratie en een idee te krijgen wat er allemaal mogelijk is binnen de gewenste prijsklasse.

  • Het aantal objecten binnen een badkamer is beperkt. Een ligbad is natuurlijk erg comfortabel maar neemt ook ruimte in beslag. Tegenwoordig heb je prachtige ligbaden dus het hoeft niet ten koste te gaan van de looks.

  • Op de kosten letten doen we natuurlijk allemaal, een verbouwing is vaak al duur genoeg. Bekijk daarom deze scherpe badkamer aanbiedingen eerst!

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?