De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Een KNAL gele slaapkamer

Waarom zouden we toch altijd maar kiezen voor neutrale kleuren? Veilige materialen? En bescheiden interieurs? Waarom knallen we niet gewoon eens een keertje met iets opvallends zoals geel? Geel is een van mijn favoriete kleuren omdat het zo zonnig en vrolijk is. Daarnaast vind ik geel ook een kleur die zowel voor een jongenskamer als een meisjeskamer gebruikt kan worden, super multifunctioneel dus! Deze gele slaapkamer is pas echt geel, zonnig en vooral heel vrolijk!

Een gele slaapkamer die knalt!

Geel is ook een kleur waar je echt van moet houden, maar toch komt geel de laatste vaker terug in onze interieurs. Zo kwam Flexa vorig jaar met de kleur okergoud, gebaseerd op het okergeel. Een populaire kleur dus!

gele-slaapkamer-01gele-slaapkamer-02

Deze gele slaapkamer heeft een bohemian sfeer dankzij de vele planten, het patroon behang, de rotan meubels en de decoraties aan de wand. Al deze elementen spelen een rol bij het creëren van de bohemian sfeer.

gele-slaapkamer-03gele-slaapkamer-04gele-slaapkamer-05gele-slaapkamer-06

Bron: abeautifulmess

Op de vloer zien we dan een heel andere kleur liggen verwerkt in een vloerkleed, namelijk roze. Een kleur die je niet gauw zou toepassen bij geel en die nogal gedurfd is. Toch werkt het goed in combinatie met het geel omdat het roze een zeer zachte kleur is. Combineer dit allemaal met groen en lichte, neutrale kleuren en je hebt een fantastische zonnige, vrolijke, en bijzondere gele slaapkamer!

Zou jij het aandurven om zoveel geel in de slaapkamer, of een andere ruimte, te gebruiken?

Gele accessoires voor in een gele slaapkamer

[products ids=”28753,35045,42394,40595″]

[products ids=”42862,83050,83291,83756″]

[products ids=”55297,30153,30965,83713″]

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?