De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Woontrends 2018: Voorproefje!

Over een aantal maanden is het weer zover: een nieuw jaar met nieuwe interieur- en woontrends. Wat zijn de trends voor het nieuwe jaar? Wat kunnen we verwachten? Wij vertellen graag wat wij al gezien hebben. Er gaat veel veranderen op het gebied van kleuren maar ook materialen en interieur stijlen. Huidige interieur trends komen te vervallen en nieuwe stijlen worden de nieuwe trend.

De woontrends in 2018

Helaas zal de kleur zwart zijn populariteit gaan verliezen in 2018. Dus het zwart wit interieur zal minder voorkomen dan we nu zien. Bruin wordt de vervanger voor zwart en felle kleuren worden als accent gebruikt. Wit blijft de belangrijkste kleur als basis van alle kleurschema’s.

Een geheel andere trend in 2018 zal het thuiswerken zijn. Veel mensen werken meer vanuit huis en willen hier ook het interieur op aanpassen. De functie van de keukentafel wordt bijvoorbeeld aangepast zodat er ook gewerkt kan worden.

Misschien heb je het al gemerkt maar massaproductie krijgt steeds vaker kritiek over zich heen. Warenhuizen en grote merken hebben het moeilijk. Ontwerpers van dit moment richten zich steeds meer op unieke producten, op duurzame producten en eerlijke producten.

De natuurlijke interieur trend zal hierdoor dus ook populairder worden naarmate we steeds vaker kiezen voor eerlijk en verantwoord.

Dit waren een aantal trends voor het komende jaar. Natuurlijk houden wij je op de hoogte zodra er meer bekend is over de woontrends 2018.

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?