De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Trends najaar 2015

Op het gebied van interieur en design lezen wij altijd graag wat Lidewij Edelkoort heeft te zeggen over de komende periode. Lidewij Edelkoort is een voorspeller en ook onderzoeker van nieuwe trends. Een fantastische baan die ontzettend uitdagend is. Wat heeft zij te zeggen over de trends voor het najaar van 2015?

De trends najaar 2015

Trend #1: Tubular

Dit houdt in: veel knopen, koorden en gevlochten materialen zullen we zien terugkomen. De kleur die hierbij genoemd wordt is ‘oatmeal’ ook wel bekend als ‘peper-en-zout’.

Trends-Najaar-2015-Tubular

Trend #2: Cuddle (Knuffelen)

Het knuffelgehalte komt terug in materialen zoals zachte jerseys en gevlochten texturen. De materialen worden opgevuld waardoor er volume wordt gecreëerd. De kleuren die hierbij passen zijn voornamelijk pastelkleuren.

[Tweet “De Trends najaar 2015 lopen vanuit de architectuur, naar de mode, kunst en interieur”]

Trends-Najaar-2015-Cuddle

Trend #3: Gewicht

Niet alleen zachte materialen komen helemaal terug, de grove en zware materialen ook! Een goede tegenhanger voor al het zachte en lichte vinden wij. Staalkabels en betonnen objecten stelen de show.

Trends-Najaar-2015-Weight

Trend #4: Coarse

Materialen zoals wol en lokale materialen zoals tweeds worden trendy. Traditionele deken- en pantoffel ruiten bijvoorbeeld en kleuren zoals beige, bruin en roest.

Trends-Najaar-2015-Coarse

Trend #5: Egg

Structuren in de vorm van nesten, grove structuren en bijzondere vezels en garen worden hartstikke hip. Plantaardige materialen en dierlijke materialen zoals wol en ruwe zijde.

Trends-Najaar-2015-Egg

Bron: stylink

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?