De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

7x Mint keuken: iets voor jou?

De kleur mint is al een aantal jaren populair. Niet alleen als decoratie kleur voor in het interieur maar ook als verfkleur, tegelkleur en zelfs als keukenkleur. Een mint keuken; helemaal in het mint of juist alleen een groot element in het mint. Iets voor jou? Wij vinden het wel gaaf! Het valt lekker op, het is een frisse maar ook rustgevende kleur en het is eens iets anders.

De mint keuken: 7x inspiratie

Of je nou de kastjes, de bovenkastjes, de wanden of de vloer een mint kleur geeft: een mint keuken is super stoer! Want er zijn niet veel mensen die het durven. Maar waarom niet eigenlijk? Bang dat je er na een tijdje op uitgekeken bent? Dit is voor iedereen persoonlijk natuurlijk maar wij vinden het mint wel tijdloos. Dus wellicht is het wel het proberen waard?

Bron: Domino

Bron: pinterest

Bron: apartmenttherapy

Bron: apartmenttherapy

Tip!

Wil je wel mint in de keuken maar niet als keukenkleur? Kies dan een verfkleur in een mint tint zodat je altijd nog de wanden kunt overschilderen wanneer je de kleur beu bent.

Bron: better homes

Bron: better homes

Bron: arentpyke

Verschillende tinten mint

Een felle kleur mint is geheel anders dan een grijze kleur mint of een doffe kleur mint. Kies dus zorgvuldig de kleur mint voor in de keuken. Wij zochten ook nog een paar leuke items in de kleur mint voor in de keuken.

[products ids=”314067,351460,306522,310260″]

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?