De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Het interieur van een vakantiehuis!

Wat is er nou leuker dan in een vakantiehuis te verblijven dat ook nog eens fantastisch is ingericht? Je vindt ze niet vaak helaas. Vakantiehuisjes worden vaak heel standaard en basic ingericht maar als je geluk hebt, vind je een vakantiehuisje met meer sfeer en aankleding. Wij kwamen een aantal mooie droom vakantiehuisjes tegen met prachtige interieurs.

Interieur inspiratie: het vakantiehuis!

Ibiza is de plek waar je prachtige vakantiehuizen vindt die met veel gevoel voor sfeer en detail zijn ingericht. Zoals dit vakantiehuis bijvoorbeeld. Een oude schuur helemaal opgeknapt en getransformeerd tot een vakantiehuis.

Prachtige ruwe en stoere materialen die bij het eiland passen, warme kleuren die bij het klimaat passen en meubels en accessoires uit de omgeving zelf. Je waant je helemaal in de sferen van Ibiza!

Vakantiehuis-Interieur-1Vakantiehuis-Interieur-2Vakantiehuis-Interieur-3

Bron: vtwonen

Een andere leuke plek om mooie vakantiehuisjes te vinden is bijvoorbeeld Scandinavië. Je hoeft helemaal niet ver te reizen om er een te vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van Denemarken? Daar gebruiken ze vaak hout om vakantiehuizen te bouwen waardoor je een ontzettende gezellige sfeer in huis creëert.

[Tweet “Genieten in een vakantiehuisje lukt pas echt als het interieur je uitnodigt”]

Lekker ontspannen bij de kachel in de winter of juist buiten in de tuin in de zomer! Denemarken is geschikt voor een vakantie het hele jaar door. Dus zo’n mooi vakantiehuisje is helemaal niet verkeerd!

Vakantiehuis-Interieur-4

Bron: vtwonen

Ten slotte vonden we dit prachtige huis van modeontwerpster Marlene Birger in Mallorca. Wederom een plek waar je heerlijk kunt genieten van een vakantiehuisje in het lekkere warme weer. Dit vakantiehuis is ingericht met veel wit tinten en veel dagelijks licht. Hier zouden wij wel een tijdje kunnen verblijven!

Vakantiehuis-Interieur-5Vakantiehuis-Interieur-6

Bron: enfait

Zoals je ziet hoef je dus helemaal niet in zo’n standaard vakantiehuisje te verblijven maar kun je ook iets moois en unieks vinden als je maar even goed zoekt!

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?