De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

13x Donker grijze badkamers

De meeste spa’s en sauna’s die we kennen zijn vaak ingericht met donkere kleuren om zo meer mystiek en sfeer te creëren. Dit kan ook thuis gedaan worden door te kiezen voor een donker grijze badkamer bijvoorbeeld. Gezien de trends van 2017 zullen donker grijze badkamers ontzettend trending worden. Het is wel even durven! De meeste mensen kiezen toch altijd voor de veilige optie zoals wit, gebroken wit, grijs of een andere lichte neutrale kleur. We schreven laatst over zwarte wanden in het interieur, maar ook donker grijze badkamers is iets wat je moet durven!

13x Donker grijze badkamers

Laat je inspireren door de volgende dertien voorbeelden van donker grijze badkamers. Je zult zien dat het donker grijs op diverse manieren is toegepast in het interieur. Bijvoorbeeld door een wand te schilderen, een donker grijze tegels te kiezen, een donker grijze wandtegel te nemen of door de gehele badkamer donker grijs te maken.

donker-grijze-badkamers-01

Bron: yellowtrace
donker-grijze-badkamers-02
Bron: elledecoration
donker-grijze-badkamers-03
Bron: homeadore
donker-grijze-badkamers-04
Bron: lizmarieblog
donker-grijze-badkamers-05
Bron: paperblog

MELBOURNE, AUSTRALIA - NOVEMBER 10TH 2013;Participants of the Block 2014 reveal Room 2 at Albert Park on the 10th of November 2013 in Melbourne Australia. (Photo by Martin Philbey) *** Local Caption ***The Block - Room Reveal 2

Bron: lifeasweknowit-blog

donker-grijze-badkamers-07

Bron: noglitternoglory
donker-grijze-badkamers-08
Bron: room decor ideas
donker-grijze-badkamers-09
Bron: decoholic
donker-grijze-badkamers-10
Bron: moltenimottafotografie
donker-grijze-badkamers-11
Bron: est living
donker-grijze-badkamers-12
Bron: homedit
donker-grijze-badkamers-13
Bron: indoorlyfe

Is jouw badkamer toe aan een make over? Wil je graag iets anders qua stijl en uitstraling? Ga dan voor de kleur donker grijs. Zoals je ziet kan deze kleur een grote badkamer veel knusser laten lijken, het geeft meer contrast aan de ruimte en het is goed te combineren met andere kleuren. Om meer warmte aan donker grijs toe te voegen adviseren wij om gebruik te maken van houten elementen en accessoires. Met hout haal je immers meer sfeer in het interieur en heb je niet direct gebruik gemaakt van een extra kleur maar wel van een fijn en mooi materiaal.

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?