De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

6x Plywood Kinderkamers

Ken je het materiaal plywood al? Het is een veel gebruikt houtsoort voor meubels en wanden. Vroeger werd dit altijd meteen geschilderd maar dat hoeft tegenwoordig niet meer. Blank plywood, zonder afwerking, is juist hartstikke hip! Plywood zien we bijvoorbeeld vaak terugkomen in kinderkamers. Daarom kijken we vandaag naar zes plywood kinderkamers waarbij gedeeltes of onderdelen van de kinderkamer gemaakt zijn van plywood.

6x Plywood Kinderkamers

Plywood-kinderkamers-1

Bron: instagram

Plywood kan gebruikt worden voor diverse doeleinden. Zo kun je het gebruiken als bouwmateriaal maar ook als materiaal voor meubilair zoals dit schattige wiegje. Helemaal gemaakt van plywood.

Plywood-kinderkamers-2

Bron: april and may

Ook kinderbedden kunnen gemaakt worden van plywood. Je kunt het in allerlei vormen en maten maken omdat plywood zo gemakkelijk te verwerken is.

Plywood-kinderkamers-3

Bron: vosgesparis

Op zoek naar een leuke kledingkast voor de kids? Die maak je gewoon zelf van Plywood! Super gemakkelijk, goedkoop en het gaat ook nog eens heel snel.

Plywood-kinderkamers-4

Bron: kidsroom.dk

Deze plywood kinderkamer heeft een bed gemaakt als een doosje met twee ingangen. Bijzonder he?

Plywood-kinderkamers-5

Bron: remodelista

Een knus en gezellig leeshoekje midden tussen een kastenwand van plywood in.

Plywood-kinderkamers-6

Bron: skonahem

Of wat vind je van dit knusse leeshoekje voor de kids? Een klein huisje gemaakt van plywood voor in de kinderkamer maar ook handig voor in de woonkamer!

Kortom, plywoods kinderkamers hebben allerlei verschillende onderdelen die gemaakt kunnen worden van plywood. Welk onderdeel van de kinderkamer zou jij van plywood willen maken?

 

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?