De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Fris gezellig interieur met veel blauw!

De feestdagen zijn slopend en kunnen vaak ook ervoor zorgen dat je eens even de deur uit zou willen, misschien wat zon zien (als deze er niet was met kerst) en even iets anders dan eten. Daarom delen we vandaag een fris gezellig interieur met heel veel blauw. Een echt zomers en licht interieur! Een contrast met de donkere dagen van nu, maar een wel een heerlijk interieur om naar te kijken.

Fris gezellig interieur met veel blauw

Dit kleine huisje is een tuinhuis in een volkstuin is slechts 40 m2 groot. Een tuinhuis in een volkstuin is voor veel mensen een toevluchtsoord die in de stad wonen. Even ontspannen in een tuin waar je niks hoeft te doen en alles mag. Dit kleine huisje met een fris gezellig interieur straalt dat gevoel ook precies uit!

fris-gezellig-interieur-02fris-gezellig-interieur-03fris-gezellig-interieur-04fris-gezellig-interieur-05fris-gezellig-interieur-06fris-gezellig-interieur-07fris-gezellig-interieur-08fris-gezellig-interieur-09fris-gezellig-interieur-10fris-gezellig-interieur-11fris-gezellig-interieur-12fris-gezellig-interieur-13

Het huis straalt persoonlijkheid uit, frisheid, het buitenleven komt geheel naar binnen en het zomerse gevoel dat we af en toe missen kom je hier ook echt tegen! Kortom, een mooie plek om het drukke leven te ontvluchten niet waar?

De kleur blauw komt overal in en buitenshuis terug. De gevel is blauw geschilderd maar ook sommige bloemen zijn in blauw tinten geplant. Het interieur is voornamelijk ingericht met blauwe accessoires en heeft een witte en lichte basis. Dankzij deze lichte basis lijkt dit 40 m2 huisje veel groter dan dat het daadwerkelijk is. Licht brengt ruimtelijkheid!

Zie jij jezelf hier lekker terugtrekken na een drukke week?

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?