De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Make Over Workshop ruimte: Voor en Na

Jaaa… we hebben weer een fantastische make over voor jullie mét voor en na foto’s! Dat maakt het kijken naar make overs het leukst toch? Zonder foto’s van tevoren is het effect namelijk helemaal niet zo groot. Totdat je gezien hebt hoe het er van tevoren uit zag! Vandaag kijken we naar een prachtige workshop ruimte die helemaal omgetoverd is tot een super inspirerende werkruimte. Kijk je mee?

Voor en na: Make Over Workshop ruimte

Het interieur moest er geraffineerd en esthetisch uitzien maar ook levendig en opvallend.  Twee totaal verschillende uitstralingen die samen komen in één ruimte.

make-over-workshop-ruimte-01make-over-workshop-ruimte-02make-over-workshop-ruimte-03make-over-workshop-ruimte-04make-over-workshop-ruimte-05make-over-workshop-ruimte-06make-over-workshop-ruimte-07make-over-workshop-ruimte-08make-over-workshop-ruimte-09make-over-workshop-ruimte-10make-over-workshop-ruimte-11

Bron: sarahshermansamuel

De keuken is vrij eenvoudig gehouden door gebruik te maken van zwart en wit. Maar om ook iets van die levendigheid toe te voegen is er gebruik gemaakt van gouden toevoegingen. Hierdoor ontstaat er een klassieke maar ook moderne stijl die gedecoreerd is met accessoires om het niet te saai te maken. Het zitgedeelte in de workshop ruimte is ingericht met een paar mooie posters, een vloerkleed in Marokkaanse stijl en lounge meubels.

De workshop ruimte geeft plaats voor veel mensen, de keuken is open en uitnodigend en ook het zitgedeelte is comfortabel. Een mooie, lichte en ruimtelijke workshop ruimte die een groot succes is!

Zou jij in deze ruimte een workshop willen bijwonen?

 

 

Eerder door jou bekeken producten

Fatboy Pupillow Loungekussen
279,- Fatboy Pupillow Loungekussen Fatboy Bekijk Shop
Ficus Lyrata in pot – 90 cm – Leen Bakker
42,99 Ficus Lyrata in pot – 90 cm – Leen Bakker Leen Bakker Bekijk Shop
Fauteuil Mare, Fauteuil
799,- Fauteuil Mare, Fauteuil Goossens Bekijk Shop
Fauteuil Kick, Fauteuil (met gestoffeerde arm)
619,- 699,- Fauteuil Kick, Fauteuil (met gestoffeerde arm) Goossens Bekijk Shop
Ferm Living The Beginning Of My Life Memory Box
79,- Ferm Living The Beginning Of My Life Memory Box Ferm Living Bekijk Shop

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?