De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

5 Speeltoestellen voor in de tuin!

Het zomer seizoen zit er bijna op! De laatste dagen tellen we af voordat de kinderen weer naar binnen moeten en daar hun tijd moeten omkrijgen. De afgelopen maanden hebben ze heerlijk buiten kunnen spelen met vriendjes, zusjes en broertjes. In hun eigen tuin of wellicht in een nabij gelegen speeltuintje. Het hebben van een speeltoestel in je eigen tuin is ook erg leuk en praktisch. Zeker als de kinderen er groot genoeg voor zijn. Tijd om er eens over na te denken voor volgend jaar!

5 Leuke speeltoestellen voor in de tuin

Speeltoestellen-Tuin-1

Bron:

Kinderen vinden het fantastisch om van een glijbaan af te glijden, een trappetje op te moeten klimmen, op een iets hoger toestel te staan én natuurlijk aan hun ouders te laten zien wat ze allemaal durven.

Speeltoestellen-Tuin-2

Bron: tuindeluxe

Een speeltoestel met glijbaan maar ook met een huisje is toch wel erg leuk voor kleine kinderen. In het kleine huisje kunnen ze het gezellig en knus maken met wat speelgoed, vriendjes en knuffels. Hun echte eigen plekje in de zomer!

[Tweet “Spelen in je eigen hut, huisje of op de glijbaan: speeltoestellen voor in de tuin!”]

Speeltoestellen-Tuin-3

Bron: woedz

Een speeltoestel hoeft niet altijd gekocht te worden. Je kunt er ook een zelf maken zoals dit steiger houten huisje. Hartstikke leuk en gezellig voor kleine kinderen! Met een eigen brievenbus, deurbel, balkon en raam lijkt het net alsof ze een eigen huis hebben.

Speeltoestellen-Tuin-4

Bron: wehkamp

Je kunt ook een kant en klaar huis kopen waar alles al op en aan zit. Veel gemakkelijker als je niet veel ruimte hebt om zelf iets te bouwen!

Speeltoestellen-Tuin-5

Bron: inspirerend-wonen

De boomhut is natuurlijk super spannend voor kleine kinderen. Zeker jongens vinden boomhutten echt fantastisch maar ook meiden dromen van hun eigen romantische boomhut. Heb je een aantal sterke bomen en de ruimte? Waarom zou je dan niet voor een originele boomhut gaan?

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?