De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Inspiratie: Kunstgras in de tuin

Misschien denk je nu wel “Waarom zou ik kunstgras in mijn tuin willen?” of wellicht denk je “Bah nee, kunstgras. Dat is hartstikke lelijk”. Alle vooroordelen en vragen over kunstgras in de tuin gaan wij voor je beantwoorden. Waarom je kunstgras zou willen, wat de voordelen zijn, wat de nadelen zijn etc.

Kunstgras in de tuin

Het voordeel van kunstgras is dat het er altijd prachtig groen uitziet. Nooit krijg je last van droge plekken of slecht begroeide stukken in de schaduw. Het ziet er altijd netjes en verzorgd uit. Daarnaast is het een groot voordeel dat je maar weinig tijd kwijt bent aan het onderhoud van het kunstgras. Het kunstgras kan in elke gewenste vorm en op elke gewenste locatie worden gelegd. Kunstgras is super sterk! Dus spelende kinderen of huisdieren zullen zeker geen schade aanbrengen. Ideaal toch? Wij zijn overtuigd!

Kunstgras-in-de-tuin-1

Bron: kunstgrasplaats
Kunstgras-in-de-tuin-2
Bron: vario-kunstgras

Kunstgras-in-de-tuin-3

Bron: comfortuin
[Tweet “Vraag: Ga jij voor kunstgras in de tuin of vind je dat maar lelijk? Bekijk de voorbeelden!”]

Kunstgras-in-de-tuin-4

Bron: jorisveer

Kunstgras-in-de-tuin-5

Bron: bestrating-hengelo
Kunstgras-in-de-tuin-6
Bron: nubuiten

Deze voorbeelden van kunstgras in de tuin geven goed aan hoe mooi het kunstgras erbij kan liggen en hoe natuurlijk het effect is. Het kunstgras ziet er strak en verzorgd uit, wellicht niet helemaal zoals natuurlijk gras eruit zou zien, maar het geeft wel een egaal effect.

Waar zou jij voor kiezen? Kunstgras in de tuin of natuurlijk gras in de tuin? Misschien is dit ook een keuze waarbij de mate van onderhoud een afweging is?

 

 

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?