De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Oud & Nieuwjaar Tafel Decoraties

Oud en nieuw is de perfecte gelegenheid om eens werk te maken van het decoreren van de diner tafel. Als je bijvoorbeeld gasten krijgt voor het diner is het extra feestelijk om een mooi gedekte tafel te maken. In Amerika doen ze dit al jaren en hier kunnen we dan ook genoeg inspiratie vinden. Wellicht doen zij het iets over de top voor ons Nederlanders maar het blijft leuk en inspirerend om naar te kijken.

6 Oud en Nieuwjaar tafel decoraties ideeën

Deze zes voorbeelden zijn allemaal ingericht met een gevoel voor stijl en chique. Het zijn sfeervolle maar ook feestelijke tafels met waar je de gehele avond heerlijk aan kunt dineren.

Nieuwjaar-Tafel-Decoraties-1

Bron: stylizimoblog

Tip oud en nieuwjaar tafel decoraties: Persoonlijke kaartjes voor elke gast als welkoms berichtje.

Nieuwjaar-Tafel-Decoraties-2

Bron: intimateweddings

Tip oud en nieuwjaar tafel decoraties: Papieren decoraties met lichtjes als versiering op de tafel.

Nieuwjaar-Tafel-Decoraties-3

Bron: princesse-aux-bidouilles

Tip oud en nieuwjaar tafel decoraties: Maak gebruik van soberheid in de styling van de tafel en versier het interieur met papieren bollen, decoraties, lampjes en kerst decoraties.

Nieuwjaar-Tafel-Decoraties-4

Bron: brit

Tip oud en nieuwjaar tafel decoraties: Goud is altijd een goede sfeermaker tijdens de feestdagen. Leef je uit met goud, het mag best wel een beetje over de top zijn met oud en nieuw!

Nieuwjaar-Tafel-Decoraties-5

Bron: filucahouse

Tip oud en nieuwjaar tafel decoraties: Bedenk hoeveel gasten er komen en koop dezelfde glazen, borden en bestek zodat alles een eenheid vormt. Heb je geen leuke tafelkleden of servetten? Koop er dan een aantal speciaal voor dit diner!

Nieuwjaar-Tafel-Decoraties-6

Bron: stylizimoblog

Tip oud en nieuwjaar tafel decoraties: Tenslotte mogen kaarsen, theelichten en sfeerverlichting niet vergeten worden. Kaarsen maken het diner romantisch en sfeervol, een absolute must!

Een heel fijn oud en nieuw gewenst met een prachtig gedekte tafel!

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?