De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Shop the look: gezellig tuinhoekje

Een dosis vitamine D doet ons altijd goed. Een stralend zonnetje met aangename temperatuur geeft ons energie! Daarom is het tijd om daar optimaal van te gaan genieten, en dat doe je natuurlijk in een gezellig tuinhoekje. Vaak slaagt men er wel in om een goede basis aan te leggen in de tuin, maar lukt het maar niet om er een gezellige sfeer te creëren.

Belangrijk is dat je van te voren goed hebt bepaald welke sfeer je graag zou willen hebben, en daar de keuze van de tuinset op baseert. Om een gezellige sfeer te creëren zonder teveel kleurgebruik, is het verstandig om te kiezen voor zwarte, bruine, grijze of witte meubels. Kies voor veel verschillende soorten tuinaccessoires zoals kussens, potten, lantaarns, manden en plaids. Zorg voor voldoende groen, ook al heb je geen gras in je tuin. Met behulp van bloempotten en plantenbakken kun je alsnog veel groen in de tuin halen. Voordeel hiervan is ook nog eens dat je de planten gemakkelijk kunt verplaatsen, om te spelen met je tuinsetting. Voeg extra gezelligheid aan je tuinhoekje toe door een lichtsnoer op te hangen, sfeer gegarandeerd! Tot slot kun je een persoonlijke touch aan je tuinhoekje geven door souvenirs of items die voor jou speciaal zijn op te hangen.

Om je te helpen bij het gezellig maken van jouw tuinhoekje, hebben we een aantal producten voor je geselecteerd om onderstaande, gezellige tuinlook te shoppen!
[product ids=”310850,315318,344711″] Shop the look: gezellig tuinhoekje[product ids=”406234,406250,398751″] [product ids=”406173,405443,315188″]

Bron: annettechristian.com

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?