De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Een zwembad in de tuin

Wat een luxe, zal je direct denken bij het zien van deze titel. Een zwembad in de tuin is niet voor iedereen weggelegd helaas. Dus voor diegene die de ruimte, het budget of de mogelijkheid niet hebben, maakten wij deze blogpost om bij weg te dromen. Maar liefst acht zwembaden in acht verschillende achtertuinen. Overigens is ook direct te zien dat de meeste zwembaden zich in de tuinen van warme landen bevinden. Nederland heeft niet echt het klimaat voor een zwembad in de tuin. Misschien dan een zwembad in huis?

8x Zwembad in de tuin

Een zwembad in de tuin is natuurlijk heel fijn wanneer het lekker warm is, tijdens extreme warme dagen of in de winter als het zwembad verwarmd is. Je kan lekker in het zwembad zwemmen met de kinderen, zelf baantjes trekken of even bijkomen van een drukke dag. Een zwembad heeft natuurlijk niet alleen maar voordelen maar ook nadelen zoals: het onderhoud, de energie rekening en de veiligheid voor kinderen.

Bron: beyondstores
Bron: dustjacket-attic
Bron: divisare
Bron: delicieuxpate

Het droom effect van een zwembad in de tuin valt of staat met de inrichting van de rest van de tuin. Hoe richt je de tuin rondom het zwembad in? Welke materialen, planten, tegels etc. wil jij gebruiken in de tuin?

Daarnaast is het formaat van het zwembad in de tuin ook van belang. Deze acht voorbeelden laten goed zien dat het niet uitmaakt of je nou een groot of klein zwembad hebt, het gaat om de sfeer er om heen.

Bron: mypoolguide
Bron: earthdesigns
Bron: loubis-and-champagne
Bron: myparadissi

 

 

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?